Szeretném itt leirni azokat a dolgokat amiket magammal hoztam Hiri lányként Kiss konyhánkba, nagymamánktól tanulva, hogy miként készitsünk szeretettel finomakat szeretteinknek. Megvagyok gyözödve, hogy nem mindig a drága alapanyag szükséges ahhoz, hogy az étel finom és egészséges legyen. Sokszor kicsit több munkával, odafigyeléssel kényeztethetjük családunkat.
2012. szeptember 19., szerda
Lecsóból pizza lett
Mit lehet kezdeni kevés maradékkal, ha többen is vagyunk hozzá? Arra gondoltam kipróbálok valami újat. Megnéztem mi van a hűtőben, hogy valami finomat összehozzak. Négy egész tojást felvertem, adtam hozzá sót, apróra vágott sajtot, kevés kolbászt, öt-hat kanál lisztet, mokkás kanál szárított élesztőt, hozzá a lecsót. Az egészet egy kivajazott jénai tálba tettem és be a sütőbe. Melegen szeletelve fogyasztható.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése