Szeretném itt leirni azokat a dolgokat amiket magammal hoztam Hiri lányként Kiss konyhánkba, nagymamánktól tanulva, hogy miként készitsünk szeretettel finomakat szeretteinknek. Megvagyok gyözödve, hogy nem mindig a drága alapanyag szükséges ahhoz, hogy az étel finom és egészséges legyen. Sokszor kicsit több munkával, odafigyeléssel kényeztethetjük családunkat.
2012. november 17., szombat
Káposzta
kicsit másképp. A megvágott friss káposztát olajon pároltam kevés sóval fedő alatt. Azért nem sóztam le előbb, mert így a saját levében párolódik, ami puhább. Mikor majdnem kész van, akkor paradicsomlevet öntök hozzá, ami egy savanykás ízt is ad neki, színében is kellemes, majd fűszerezem. Ha kevesebb a káposzta, akkor rizst vagy tarhonyát teszek hozzá, ami szaporítja. Sült kolbásszal fogyasztottuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése