Szeretném itt leirni azokat a dolgokat amiket magammal hoztam Hiri lányként Kiss konyhánkba, nagymamánktól tanulva, hogy miként készitsünk szeretettel finomakat szeretteinknek. Megvagyok gyözödve, hogy nem mindig a drága alapanyag szükséges ahhoz, hogy az étel finom és egészséges legyen. Sokszor kicsit több munkával, odafigyeléssel kényeztethetjük családunkat.
2012. november 10., szombat
Lencse
levest készítettem ma. Régen többször is főztem, mostanában elmaradt. A lencsét beáztatom néhány órára, megmosom, odateszem főni. A vízbe só, hagyma, sárgarépa, petrezselyem, zeller apróra vágva. Habarással készítem, fűszerezem. Most tettem hozzá bazsalikomot és oregánót is, mindegyikből csak nagyon keveset. Ecettel savanyítani lehet.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése