Szeretném itt leirni azokat a dolgokat amiket magammal hoztam Hiri lányként Kiss konyhánkba, nagymamánktól tanulva, hogy miként készitsünk szeretettel finomakat szeretteinknek. Megvagyok gyözödve, hogy nem mindig a drága alapanyag szükséges ahhoz, hogy az étel finom és egészséges legyen. Sokszor kicsit több munkával, odafigyeléssel kényeztethetjük családunkat.
2014. december 19., péntek
Karalabe leves
ahogy most keszitettem.
Egy nagyobb karalabet apro kockara vagtam, meg egy kicsi fej hagymat es ket sargarepat is. Keves olajon a hagymat megdinszteltem, de csak nagyon kicsit, hozzaadtam a repat es a karalabet, keves kavaras utan felontottem kb. 2 es fel liter vizzel. Sot es keves borsot valamint egy leveskockat is tettem bele. Miutan megfott a zoldseg egy kicsi doboz tejfolt is hozzaadtam. Talalaskor frissen vagot petrezsemzoldet.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése