Szeretném itt leirni azokat a dolgokat amiket magammal hoztam Hiri lányként Kiss konyhánkba, nagymamánktól tanulva, hogy miként készitsünk szeretettel finomakat szeretteinknek. Megvagyok gyözödve, hogy nem mindig a drága alapanyag szükséges ahhoz, hogy az étel finom és egészséges legyen. Sokszor kicsit több munkával, odafigyeléssel kényeztethetjük családunkat.
2011. november 18., péntek
Zöldek
Tudatosítanom kell magam újra és újra, hogy nem használhatok fűszert A kisebbik fiunk egészsége miatt. Így is meglehet szokni. Ami házi készítésű, azt viszont használom. A tegnap Eszter segítségével elkészült a petrezselyem levél amit sóval tettem üvegekbe, és a fagyasztóba is került só nélkül. Ugyanígy készítettem a zellert is.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése