Szeretném itt leirni azokat a dolgokat amiket magammal hoztam Hiri lányként Kiss konyhánkba, nagymamánktól tanulva, hogy miként készitsünk szeretettel finomakat szeretteinknek. Megvagyok gyözödve, hogy nem mindig a drága alapanyag szükséges ahhoz, hogy az étel finom és egészséges legyen. Sokszor kicsit több munkával, odafigyeléssel kényeztethetjük családunkat.
2011. december 12., hétfő
Lencse
Otthon nem készítettünk lencsét, legalábbis én nem emlékszem rá. Viszont sokszor elkészítem, mert mindenki szereti nálunk, s ne is említsem , hogy mennyi mindent tartalmaz, amire szüksége van szervezetünknek. Levest, főzeléket, hideg salátát szoktam készíteni a lencséből. Ma lencse főzelék lesz második fogásnak, Jonatán kedvére, örömére.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése